Επικοινωνία
Ακολουθήστε με:

37η Έκθεση-Διαγωνισμός Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος, 2018.

  Στις 26 – 27 – 28 Οκτώβρη του 2018, η ομάδα Ελλήνων Αεροπορικών Ζωγράφων & Εικονογράφων, συμμετείχε  στην 37η ετήσια έκθεση-διαγωνισμό της IPMS Ελλάδας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την IPMS αλλά και όλο το προσωπικό που φροντίζει για την ποιότητα αυτής της διοργάνωσης. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στην ομάδα των Αεροπορικών Ζωγράφων & Εικονογράφων, θα ήθελα να καλωσορίσω και και όλα τα καινούρια μέλη μας, ορισμένα βέβαια με πολυετή εμπειρία πάνω στην αεροπορική ζωγραφική. Ειδωθήκαμε από κοντά με την Νόρα Στάμου (Βετεράνο της Αεροπορικής ζωγραφικής), γνωρίσαμε την Juliana Gurabardhi, τον Γεώργιο Τζαβέλλα, ενώ παλαιότερα μέλη όπως ο Κώστας Καββαδίας, Αναστάσης Πολυχρόνης, Γιάννης Γκρίτσης, Τάσος Κάτσικας, Μάρκος Δανέζης, Δημήτρης Σταθόπουλος και Νίκος Μανουσάκης όπως πάντα ήταν παρόντες, είτε αυτοπροσώπως είτε και με τα έργα τους. Φέτος είχαμε και την ευκαιρία να δούμε από κοντά έργα του επίσης παλαιού αεροπορικού ζωγράφου Μιχάλη Χαλατζούκα, που δυστυχώς δεν κατάφερε να μας τιμήσει και με τη φυσική του παρουσία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την IPMS, η ομάδα μας προσέφερε ένα πολύ χρήσιμο ενημερωτικό φυλλάδιο με τον οδηγό επιθυμητής συμπεριφοράς εντός της έκθεσης, που διανεμήθηκε στους επισκέπτες.

Για διαρκή ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τις δραστηριότητες των Ελλήνων Αεροπορικών Ζωγράφων και Εικονογράφων, μπορείτε να επισκεφθείτε το Facebook Group:
https://www.facebook.com/groups/AviationartGreece

Site της IPMS-Hellas:
http://www.ipms-hellas.gr